);

Ontvang 10% korting op je hele bestelling bij order & pickup!

Alleen bij online bestellen via onze website en zelf afhalen van je maaltijd!

BESTEL

Story

HEALTHY.FRESH.FOOD.

Het begon allemaal met gezond eten laten bezorgen op werk. Er waren weinig tot geen bezorgrestaurants waar je eerlijke, vers bereide maaltijden kon laten bezorgen. Ok… pizza, pasta, Chinees, sushi’s, is op z’n tijd wel lekker. Maar zo af en toe vraagt je lichaam toch om een uitgebalanceerde en voedzame maaltijd. Of het na een drukke dag of sporten is, na een avondje uit of voor overwerk, voor een gezond, voedzaam en verse maaltijd, zul je toch zelf even boodschappen moeten doen en in de keuken moeten staan. Het is niet makkelijk, wanneer je een druk leven hebt. @DeliKitchens hebben we de uitkomst voor jou: een gezonde en verse maaltijd, a la minute bereid en eventueel ook nog snel thuisbezorgd.

Missie

Your FOOD, custom BUILT.

Wil je wel gezond eten? Maar je hebt geen trek in een bord met alleen basisgroente? Vegetarisch, vegan of clean eating? Volg je een bepaald dieet? Of heb je een voedselallergie? @DeliKitchens hebben we hierover nagedacht. Onze dressings zijn zowel gluten- als lactosevrij. Weinig tot geen e-nummers en de meeste zijn ook nog notenvrij. Onze saladebar kent superveel dagverse ingrediënten/toppings: gestoomde of geroosterde groentes, kazen, fruit, kruiden, dressings, noem maar op. Je kunt ze allemaal gebruiken om je eigen gerecht samen te stellen: your food, custom built!

Kun je niet kiezen? Neem dan een kijkje op onze kaart. Elk gerecht op de kaart kun je omtoveren tot jouw gerecht. Lust je bepaalde ingrediënten niet? Wij passen het aan. Ben je een sporter en heb je extra proteïne nodig? Onze grillbar bestaat onder andere uit vleesvervangers met boordevol eiwitten tot aan gegrilde gamba’s toe. Alles dagvers.

Kenwaarden

delicious FOOD.

Gezond eten hoeft niet altijd saai te zijn. Juist @DeliKitchens vinden wij het belangrijk dat eten niet alleen gezond en puur, maar bovenal smaakvol moet zijn. Wij hebben een breed scala van smaken ontwikkeld en bereiden onze maaltijden voor met dagverse ingrediënten en kruiden. Heb je vanavond zin in een maaltijdsalade of wrap met een Indiase of Mediterraanse touch? Maar willen je kinderen of collega’s liever iets Mexicaans? Ons assortiment is breed, met wereldse smaken en geschikt voor jong en oud. Of je alleen of  met een groep bestelt, er is voor ieder wat wils. En het belangrijkste is: our food is delicious!

@DeliKitchens

dedicated TEAM.

DeliKitchens is een healthy takeaway & delivery concept met een urban vibe! De smaakvolle gerechten worden met liefde bereid door onze gemotiveerde medewerkers. Als team zijn we ambitieus en streven we ernaar om elke bestelling zo perfect mogelijk en binnen de verwachte tijd klaar te zetten of thuis te laten bezorgen. De diversiteit in ons team en de no-nonsense cultuur zorgen voor een gezellige werkomgeving. En dat is terug te zien in de service en kwaliteit die wij leveren.

 

BESTEL NU!