);

Ontvang 10% korting op je hele bestelling bij order & pickup!

Alleen bij online bestellen via onze website en zelf afhalen van je maaltijd!

BESTEL

SAMENWERKEN.

Wij produceren, jij verkoopt.

Zoek je een lokale leverancier in (maaltijd)salades, die ook nog dagvers kan leveren, zodat jij je kan richten op de daadwerkelijke verkoop in je winkel? Kijk dan niet verder. Wij hebben de oplossing voor je!

LOKAAL

Wij werken het liefst met lokale leveranciers. Jouw salades leveren we ook lokaal, zodat de versheid terug te proeven is in de salades die jij verkoopt. De kwaliteit van onze ingrediƫnten staat hoog in het vaandel. Door onze snelle omloopsnelheid blijft de versheid gewaarborgd.

DAGVERS

Onze partners leveren onze groentes dagvers aan. @DeliKitchens zorgen we ervoor dat deze dagverse ingrediƫnten, na zorgvuldige bewerking, direct verwerkt worden in jouw eindproduct. Wij leveren jouw heerlijke salades ook meteen dezelfde dag af.

CUSTOM SALADS

White label of private label, het kan allemaal. Samen inventariseren we de behoeften van jouw klant. Door middel van effectieve menu-engineering, zullen wij jouw salades zo samenstellen dat het helemaal past bij de wensen van een specifieke doelgroep. Jouw succes, is ons succes.

SALES

Wij verkopen, als jij verkoopt. Het heeft geen zin om dagverse salades aan te bieden waarop de winstmarge minimaal is. Wij zullen ons uiterste best doen om jouw inkoopprijs zo laag mogelijk te houden. Evaluatie, advies en continue verbeteringen, zullen ervoor zorgen, dat we samen groeien.

Interesse?

Omgeving Zuid-Holland

Heb jij ook klanten die van een gezonde levensstijl houden en die vast wel een heerlijke dagverse maaltijdsalade lusten? Onderscheid jezelf als ondernemer. Neem geen standaard voorverpakte salade in je assortiment op. Want wij hebben iets unieks voor je, waardoor jouw klanten er heel blij van zullen worden! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.